VSM Kind Prrrikweg spray [recensie]

vsm-kindVSM Kind Prrrikweg spray verzacht en verkoelt de huid snel bij insectensteken en beten. De spray is te gebruiken bij beten en steken van wespen, kwallen, muggen, bijen en bij aanraking van brandnetels. Natuurlijke ingrediënten als citronella, moeras-rozemarijn, kleine brandnetel, eucalyptus, toverhazelaar en zonnehoed verkoelen, verzachten en verzorgen de huid en ondersteunen het herstel. VSM Kind Prrrikweg spray bevat natuurlijke ingrediënten en is speciaal voor kinderen vanaf 0 jaar.

Recensie

Toen ik een recensie exemplaar binnen kreeg van de Prrrikweg spray voor kinderen was ik erg benieuwd naar de effectiviteit. Twee van mijn drie kinderen (en ik zelf ook) reageren nogal allergisch op muggenbeten. Soms moet er zelfs medicatie aan te pas komen om de reactie weer onder controle te krijgen, dus een plantaardig alternatief is zeer welkom.

En je raadt het nooit…… al weken geen mug te bekennen. De enige keer in mijn leven dat ik zit te wachten op een muggenbeet! He-le-maal niets. Wel was mijn schoonmoeder van 88 een dagje bij ons en zij had een allergische reactie op iets wat ze gegeten had en erg veel jeuk aan haar onderarm, dus toen kon ik de spray toch uitproberen. En met succes: het verlichtte direct!Screenshot 2014-07-02 at 12.29.22

Maar deze website heet Trotse Moeders en niet Trotse Schoondochters, dus zijn de lezers uiteraard meer geïnteresseerd in de werkzaamheid van deze spray bij kinderen. En gisteren was het dan zo ver, dubbel zelfs! Van mijn tweeling had het meisje een muggenbult en de jongen liep met zijn blote benen door de brandnetels. Vrijwel direct na elkaar! Hup, de spray er op en inderdaad: zelfs bij de brandnetelplekken die vrij groot waren, was de pijn en jeuk direct weg en mijn zoon heeft er daarna helemaal geen last meer van gehad.

Gisteravond ging de muggenbult bij mijn dochter weer opnieuw jeuken en weer gaf de spray verlichting. Het effect was wel minder dan gistermiddag, toen was de jeuk helemaal weg, maar het gaf wel voldoende verlichting voor haar om van de muggenbult af te kunnen blijven.

Deze spray gaat dus zeker mee in mijn tas om bij de hand te hebben tijdens de vakantie. Uiteraard hoop ik hem niet nodig te hebben, maar mochten we gebeten, gestoken of geprikt worden, dan is er een hele handzame snelle oplossing!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

SES Spray Chalk – Spuitkrijt

Met deze Spray Chalk en bijgevoegde stencils kun je een paard en een hond maken …

Share
Share