Maak kinderkamers EN gaan slapen gezelliger met “SNURK”

Wanneer je kinderen wat ouder worden, en het ledikanten uitgegroeid zijn, is het meestal ook tijd om afscheid te nemen van slaapzakjes en over te stappen op een dekbed. En dan moet er uiteraard ander beddengoed komen! Veel kinderen kiezen dan voor de “helden van het moment”, personages uit films of televisie-series die bij hun leeftijd passen. Helaas zijn ze die meestal na een tijdje ontgroeid en moet er gezocht worden naar nieuwe idolen…

 

Het Nederlandse merk SNURK heeft een uitgebreide collectie dekbedovertrekken, ook voor grote mensen, maar ik wilde hier een aantal van mijn favoriete designs voor kinderen laten zien.

Uiteraard is er een prinses en een ridder, maar ook andere “dat-wil-ik-worden-als-ik-groot-ben-dekbedden” zijn vertegenwoordigd. Fantastisch toch, om als brandweerman of astronaut in slaap te kunnen vallen? En stel.. je hebt meerdere kinderen die van voetballen houden. Dan kun je ieder kind zijn of haar eigen favoriete kleur laten kiezen en als voetballer in slaap laten vallen. Ook leuk wanneer kinderen een kamer delen.

  

Vind je de prints te druk? Dan zijn er ook nog een aantal dekbedovertrekken met een veel rustigere uitstraling, zoals onderstaande. Heerlijk toch, wanneer je kind ’s avonds met rozige wangen van het buiten-spelen lekker in slaap kan vallen tussen een lief konijntje en een schattige eekhoorn. En moet je je voorstellen hoe de kamer van je kind er uit ziet, met zo’n dekbed. Om jaloers op te worden!

 

Maar mijn favoriet is wel de ” SNURK ballenbak“. Ik vind de trampoline (afbeelding in de header) ook leuk, maar ik vermoed dat dit mijn kinderen vooral uit zou nodigen om heel veel op hun bed te gaan springen. De “ballenbak” is kleurrijk en vrolijk en wanneer je goed kijkt, zie je dat er handen en voeten tussen de gekleurde ballenbak-ballen uitsteken. Wanneer je kind in bed ligt, lijkt het dus net of hij / zij tussen de ballenbak-ballen weggezakt is.

Een origineel ontwerp wat echt vrolijk en grappig is en wat iedere kinderkamer, of de basiskleur nu wit is of iets anders, zal opfleuren!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share