Jip en Janneke Spelen

Jip en JannekeJip en Janneke spelen het liefste samen. Ze laten een boot varen in bad, bouwen een toren van blokken en gaan voetballen. Kijk maar!

Recensie
Dit kartonboekje is gebaseerd op de Jip en Janneke boeken van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp. En een heel leuk boekje! De achtergrond kleuren hebben allemaal een felle kleur en de tekeningen zijn in zwart/wit. Deze combinatie zorgt ervoor dat de tekeningen eruit springen én het een kleurrijk geheel is. Op de linker bladzijdes staat een voorwerp getekend, en op de rechter bladzijdes zie je wat Jip en Janneke doen met dat voorwerp. Tevens staat het woord van de voorwerpen onder het voorwerp geschreven. Dit zijn grote witte letters, en veelal korte woordjes. Daarom ook erg leuk voor kinderen die net leren lezen.

Mijn dochter van 2 jaar vind het erg leuk om alle plaatjes aan te wijzen, en te benoemen wat ze ziet. Ze vind Jip en Janneke Spelen dan ook erg leuk om te bekijken. Het is een vrolijk en kleurrijk geheel!

Jip en Janneke Spelen – Annie M.G. Schmidt
Baby- en peuterboek, hardcover, 16 pagina’s, Querido
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share