Bram Moszkowicz spreekt animatiefilm in

bramOok na zijn advocatencarrière zit Bram Moszkowicz niet stil: hij spreekt de stem in van goochelaar Laurens in de nieuwe 3D animatiefilm “Flits & het magische huis”.

Laurens is een gepensioneerde goochelaar met veel fantasie die zorgt voor een vrolijke groep dieren en levende objecten die in zijn huis wonen. Naast Moszkowicz spreken ook Irene Moors, Jandino Aspiraat en Patrick Martens een stem in voor de film.

De film gaat over Flits, een verdwaalde jonge kat die tijdens een storm terecht komt in het huis van goochelaar Laurens. Het is een mysterieus huis want Laurens woont in een soort sprookjeswereld met een aantal huisdieren en levende speelgoedfiguren. Flits voelt zich snel thuis, maar konijn Jack en muis Maggie maken een plannetje om Flits weg te jagen. Wanneer Laurens in het ziekenhuis terecht komt, probeert een neef van hem het huis stiekem te verkopen. Om dat te voorkomen smeden alle bewoners een plan om van het huis een spookhuis te maken en Flits wordt ingezet als geheim wapen!

De film “Flits & het magische huis” is vanaf 16 april 2014 te zien in de Nederlandse bioscopen.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …