Animatiefilm Tarzan nu uit op DVD en BluRay

tarzan-dvdTijdens een expeditie in het hartje van Afrika stort de helikopter van John Greystoke en zijn gezin neer. De enige overlevende is zijn zoontje Tarzan. Een groep gorilla’s vindt het jongetje en ontfermt zich over hem.

Tarzan groeit op in de jungle volgens de wetten van de natuur. Tien jaar lang ontmoet hij geen andere mensen… tot de mooie Jane Porter haar opwachting maakt. Het is liefde op het eerste gezicht. Haar reisgezel William heeft echter snode plannen.

Tarzan zal slim en sterk moeten zijn om zijn prachtige thuis te redden…

Recensie

Hoewel het verhaal van Tarzan bekend is, en ook in deze film gevolgd wordt, is dit een totaal anders soort film dan bijvoorbeeld de Disney versie. De filmkeuring 9 jaar en ouder staat er niet voor niets! Screenshot 2014-08-14 at 09.27.35

De film is -hoewel het een animatiefilm is- echt een film voor het hele gezin, mits je kinderen ouder zijn dan 9 (of niet snel angstig zijn). Het is een boeiende versie van het klassieke verhaal en erg direct. De beelden zijn soms heftig en het verhaal is spannend en soms echt aangrijpend.Screenshot 2014-08-14 at 09.28.20

Ik vond het een bijzondere ervaring om een animatiefilm te zien die zo dicht bij een “echte” film komt, zowel grafisch, met name bij de manier waarop de dieren er uit zien, als in de manier waarop het verhaal wordt getoond.

Deze versie van Tarzan is echt de moeite waard en zeer onderhoudend, maar niet geschikt voor erg jonge kinderen!

Tarzan
96 minuten, Belgafilms
Bestel deze film hier >>>>

Screenshot 2014-08-14 at 09.27.14

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

SCOOB! Een kwispelend avontuur

SCOOB! is het eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop. Deze animatiefilm is vanaf donderdag …

Share
Share