VTech Schep & Leer IJscokar

Ik lust echt altijd ijs. Als ontbijt, tussendoor, als toetje…. Je kunt mij altijd blij maken met een ijsje! De ijscokar van VTech vind ik dus echt een aantrekkelijk stuk speelgoed! En – zoals we kennen van VTech – het is weer een knap staaltje techniek!

Iedere keer ben ik weer onder de indruk van de nieuwe dingen waar VTech mee komt. Nieuwe technologieën worden gecombineerd met prachtig speelgoed waardoor een product ontstaat waar kinderen graag mee willen spelen en waar ze nog wat van leren ook.

Volgens VTech Preschool biedt de ijscokar het volgende:

Door de verschillende spelmogelijkheden, zijn er inderdaad een heleboel dingen te leren. Kijk maar even mee:

  • Gebruik de magische ijslepel om de bolletjes ijs of toppings op te pakken en de lepel zal de smaak en kleur herkennen.
  • Plaats een kaart met een dier erop in de kassa en luister naar de bestelling. Luister vervolgens naar het liedje om de bestelling te leren onthouden. Maak daarna het ijsje voor het dier en druk op de bel wanneer je klaar bent.
  • Plaats de kleuren-kaart in de kassa en luister naar de vraag. Gebruik de magische ijslepel en zoek de bolletjes ijs en toppings met de juiste kleur.
  • Plaats deze kaart in de kassa en luister naar de vraag. Druk op de pomp om het juiste antwoord te geven.
  • Plaats de smaken-kaart in de kassa. Luister naar de vraag en zoek de bolletjes ijs. Wanneer je het goed doet, zul je iets leren over de smaak van het ijsje.
  • Plaats deze kaart in de kassa en luister naar de vraag. Gebruik de munt-toets op de kassa om de vraag te beantwoorden.
  • Plaats deze kaart in de kassa en luister naar de opdracht. Stapel zoveel mogelijk bolletjes ijs en toppings op een hoorntje voordat de tijd om is. Druk op de bel wanneer je klaar bent.
  • Plaats de creativiteit-kaart in de kassa. Gebruik je fantasie en maak je eigen ijscreaties! Druk op de bel wanneer je klaar bent.
  • Duw de ijscokar vooruit en luister naar de vrolijke liedjes en muziek.

Hieronder kun je de Schep & Leer IJscokar bekijken:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share