Disney on Ice – Worlds of Fantasy

Onlangs zijn we naar Disney on Ice geweest. Een prachtige show, waarin de disney-figuren echt tot leven komen. Bliksem Mc Queen en zijn vrienden openen de show op spectaculaire wijze. Geweldig om te zien hoe de auto’s over het ijs rijden en er een echte show van maken. De stemming zit er direct in.

De Kleine Zeemeermin verteld het spannende verhaal over de zeeheks, die de stem van Ariël wil hebben. Ariël moet voor zonsondergang de prins kussen, anders is ze voorgoed van de zeeheks. Net op het nippertje kussen Ariël en de prins elkaar. Als Tinkerbell het ijs op komt, zien we veel glinsterende elfenstof en wederom een geweldige act. Na de pauze staat de show geheel in het teken van Toy Story. Drie kwartier lang zien we het spannende verhaal van Toy Story 3. Compleet met veel actie en vuur.

Disney on Ice – Worlds of Fantasy is 90 minuten lang genieten van spectaculaire acts, ontroerende momenten en natuurlijk van de vele Disney-figuren. De show is nog t/m 15 april te zien in Rotterdam. Voor wie geen genoeg kan krijgen van Disney on Ice, komt er in December de Christmas Edition “Disney on Ice – Let’s Party!

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Disney On Ice 2019: Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Ook in 2019 kunnen we weer genieten van Disney on Ice, om precies te zijn …