Heksje Mimi tovert iedereen in slaap

Het is een heel belangrijke dag voor Heksje Mimi. Vandaag gaat ze voor het eerst naar school. Mimi krijgt een toverstokje en leert een echte toverspreuk. In de klas lukt die meteen. En daarbuiten?

Een magisch verhaal over leren toveren en helpen slapen. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema.

Recensie
Net zoals de andere boeken van Heksje Mimi, is dit ook weer een heel leuk boek. Dit keer leert Heksje Mimi  toveren op school. Zoals de titel als zegt: Mimi kan nu iedereen in slaap toveren. Dit doet ze dan ook naar hartenlust. Heksje Mimi tovert iedereen in slaap is een leuk en fantasievol verhaal over toveren.

Het sluit goed aan bij de fantasie van kinderen, dus kinderen vinden dit boek al gauw erg leuk. Daarnaast spreken de illustraties voor zich, ze zijn duidelijk en kleurrijk. Mijn kinderen (2 jaar en 4 jaar) vinden dit boek erg leuk.

Mijn zoon moest voor de zekerheid nog wel even weten of Heksje Mimi nou wel of niet in het echt kindjes in slaap kan toveren. Want stel je voor dat ze bij ons zou komen, als hij en zijn zusje niet wilden slapen…

Heksje Mimi tovert iedereen in slaap – Kathleen Amant
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Heksje Lilly en de reis naar Mandolan
Foeksia de miniheks
Slaapt je kind wel genoeg?

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share