Workshop ‘gezonde lunchbox voor kinderen’

Screenshot 2014-03-13 at 21.52.42Afgelopen maandag werd de workshop “gezonde lunchbox voor kinderen” georganiseerd in Amsterdam ter gelegenheid van de lancering van het nieuwste boek ” van auteur Jacqueline Lieshout. Eerder schreef zij al “In 28 dagen van gifbelt naar tempel” en nu is er de versie voor kinderen:  “hoe hou je je kinderen gezond met voeding“.

De workshop werd gegeven door Jacqueline Lieshout. Wij waren daar met 6 vrouwen die de workshop volgde, allemaal op een bepaalde manier bezig met gezondheid, goede voeding etc. Natuurlijk kwam ook aan de orde, wat is nu gezond? Want het lijkt of iedereen elkaar hierin tegenspreekt. Het was erg leuk om met andere vrouwen die in dit onderwerp geïnteresseerd zijn over dit onderwerp te praten.Screenshot 2014-03-13 at 10.27.17

We zijn met z’n allen een gezonde lunchbox gaan maken met daarin een soort pannenkoek van boekweitmeel, met daarop geitenkaas,zalm en zongedroogde tomaatjes, avocado en peper, heerlijk.

Ik moet er wel bij zeggen dat het gezond is, maar voor mijn kinderen niets iets is wat ze elke dag moeten gaan eten qua calorieën.Verder kwam er in de lunchbox een rijstwafel met kaas, wat komkommer en appel en een klein doosje nootjes( ongebrande).  Super lunch waarin heel veel voedingsstoffen zitten. Wel wat anders dan de boterham met chocopasta….Screenshot 2014-03-13 at 10.27.50

Het boek wat Jacqueline heeft geschreven (Kinderen: Van Gifbelt naar Tempel) is een mooi boek dat makkelijk leest met heel veel informatie, mooie foto,s lekkere recepten, en interviews met verschillende mensen. Een aanwinst in je keuken.

Van gifbelt naar tempel (Kinderen) – Jacqueline Lieshout
Hoe houd je kinderen gezond met voeding
176 pagina’s, uitgeverij Kosmos
Bestel dit boek hier >>>>

Binnenkort mag Trotse Moeders een exemplaar van dit leuke (en leerzame) boek weggeven. Houd dus onze website in de gaten voor onze winactie!

Share

About Tanja Herrman

tanjaenjeanpaul@hotmail.com'
Behalve Trotse Moeder van drie kinderen ben ik voedings- en gewichtscoach. Op de website van Trotse Moeders ga ik schrijven over (gezonde) voeding en zal ik ook recepten plaatsen.

Check Also

Wil je graag zwanger worden, maar ben je verslaafd?

Wanneer je een kinderwens hebt, wil je natuurlijk het beste voor het kindje wat je …

Share
Share