Woezel & Pip (CD): Sinterklaasliedjes

woezel-pip-sint-cdZie ginds komt de stoomboot… Naar de Tovertuin! Vier dit jaar Sinterklaas met de nieuwe cd van Woezel & Pip: “Sinterklaasliedjes!” De twee liefste hondjes van de wereld zingen samen met al hun vriendjes bekende Sinterklaas-klassiekers en twee volledig nieuwe Woezel & Pip liedjes op deze vrolijke nieuwe cd. 

Recensie:

Wanneer je kind naar Zappelin kijkt, is hij/zij vast al vertrouwd met de verhaallijn van SinterWoezel en Pietje Pip. op de CD “Woezel & Pip Sinterklaasliedjes” vind je liedjes uit dit programma, maar ook voor kinderen die Woezel en Pip niet van de televisie kennen, zullen genieten van deze CD. Behalve zes bekende liedjes als “Zie ginds komt de stoomboot” en “Sinterklaas kapoentje” en het themalied “Woezel & Pip”, zijn er twee gloednieuwe liedjes te horen: “SinterWoezel en Pietje Pip” en “Strooien en gooien”, geschreven door Dinand Woesthoff en Reyn Ouwehand. Tussendoor zijn er korte verhaaltjes te horen, voorgelezen door Babette van Veen. De prachtige stem van “Tante Perenboom” is afkomstig van Willeke Alberti.

Mijn tweeling van 7 vond deze CD prachtig. De nieuwe liedjes zijn leuk, helemaal in de sfeer van Woezel en Pip zoals ze die kennen, maar het meezingen met de bekende liedjes, die wel een beetje in een nieuw jasje zijn gestoken, maar nog erg herkenbaar zijn, blijft toch het gezelligst. De CD verhuist van de CD-speler in huis, naar de speler in de auto en dan weer terug naar huis en is inmiddels al tientallen keren afgespeeld. De kinderen zijn hem nog lang niet beu en ook voor mij blijft hij gezellig om te horen. Echt een fijne CD om in deze periode te beluisteren.

Bestel deze vrolijke CD hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share