Tweeling bijna een maand na elkaar geboren

Screenshot 2014-06-11 at 06.56.00ABC news brengt wel heel bijzonder nieuws (inclusief foto): in Boston is een tweeling 24 dagen na elkaar geboren. Bij de 35-jarige moeder Lindalva braken de vliezen toen ze 24 weken zwanger was. Zoon Alexandre was geboren. Hij woog 745 gram. Verwacht werd dat de tweede baby snel zou volgen, maar deze bleef nog weken zitten.

Ruim 3 weken later werd de tweede zoon geboren. Hij woog drie keer zoveel als zijn tweelingbroertje bij geboorte en is genoemd naar zijn vader: Ronaldo. Nu, 3 maanden later, zijn de jongetjes goed gegroeid en maken ze het goed. Naar verwachting mogen ze volgende week naar huis, rond de datum waarop ze eigenlijk geboren hadden moeten worden.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …