Winnaars voorleeswedstrijd

Deze zomer hielden wij samen met het voorleestijdschrift Entoenentoen en het vakantiedomein Le Mayne de Boulède een fotowedstrijd. Wie heeft de leukste, mooiste of grappigste vakantiefoto van een voorleesmoment? Uit de vele enthousiaste inzendingen zijn uiteindelijk de winnaars gekozen. De winnaar 2 t/m 10 winnen allemaal een prachtig boekenpakket van TrotseMoeders.nl van verschillende waardes en een abonnement op Entoenentoen. Voor de enige echte winnaar hebben wij de volgende prijzen in petto, namelijk:

– Een vakantieweek in één van de charmante vakantiehuizen van Le Mayne de Boulède
– Een verrassingspakket van TrotseMoeders.nl
– Een jaarabonnement op Entoenentoen

En de winnaars zijn…. Lena en Maren:
voorleesfoto hangmat

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nummer 2 is Pim, Roos en Roel van de Meulengraaf en nummer 3 is Jacqueline van Velzen.
De nummers 4 t/m 10 zijn in willekeurige volgorde: Gerrit, Inet & Duncan Happe, de familie Neinders, Duuk & Pim, Miranda Nieuwlaat-Brandt, Sacha Tamboer, Marcel & Fenne en Katerina Banjo. De winnaars zijn al op de hoogte gebracht en hun prijzen zijn onderweg. Gefeliciteerd!
voorleesfoto heel veel kinderen

fotowedstrijd 65

voorlezen voorleesfoto voorleesfoto stapelbed voorleesfoto oma voorleesfoto Lezen in de tent voorleesfoto papa en dreumes voorleesfoto bij zonsondergang op het strand
voorleesfoto papa en kind

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

nijntjes voorleesfeest: speciale verzamelbundel voor 65 jaar nijntje

Eindeloos heb ik de boekjes van nijntje voorgelezen aan mijn kinderen. Nijntje aan zee, nijntje …

Share
Share