Nurlaila swingt met Zwarte pieten

Het kon niet lang meer duren, maar eindelijk is het dan zo ver. Samen met een populaire boyband released Nurlaila een nieuwe single, vlak voor de feestdagen. “Tijdens mijn vakantie deze zomer in Altea, ontmoette ik drie te gekke jongens die samen een boyband vormen, Xandro, Rico en Robinho. Het klikte meteen en toen ze vertelde over hun plannen voor een nieuwe CD twijfelde ik geen moment, ik wou met hun een nummer opnemen” vertelt Nurlaila enthousiast. De populaire boyband ‘De MP3’s’ releasen hun nieuwe album ‘En we zingen, en we springen’ met daarop hun nieuwste single ‘Het mooiste feest’, gezongen samen met Nurlaila Karim. Daarnaast zullen De MP3’s en Nurlaila op 23 en 30 novemver optreden tijdens het gezelligste Sinterklaasfeest ‘Swingende Pepernoten Party’ in Condor City.

“Dat we nu ook nog samen optreden tijdens de Swingende Pepernoten Party is voor mij echt het mooiste
Sinterklaas cadeau” verzekert de veelzijdige zangeres, die voorheen jaren schitterde in hoofdrollen in grote
Joop van den Ende-producties als ‘Miss Saigon’, ‘The Wiz’ en ‘Les Misérables’. Na vorig jaar de P-factor te hebben gewonnen mochten Xandro, Rico en Robinho, ofwel de MP3’s, voor het eerst met Sinterklaas mee naar Nederland. Ze waren daarvoor nog nooit mee naar Nederland geweest, omdat het hun nog niet gelukt was het bekende Pietendiploma te halen. Ook dit jaar mogen de MP3’s weer mee naar Nederland.

Echte boybands komen constant met nieuwe nummers, zodat ze hun fans steeds kunnen blijven verrassen. “Toen we Nurlaila in Spanje ontmoette en we na een te gek feestje besloten samen een feestnummer op te nemen, kan dit sinterklaasfeest voor ons natuurlijk niet meer stuk’ verteld Rico enthousiast. ‘Robinho droomde al tijden om samen met een groot artiest als Nurlaila op te treden en Rico oefent nu al weken danspasjes’ grapt Xandro.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Klassiek For Kids 2018 [review]

Klassieke muziek voor kinderen…. Voor veel Trotse Moeders is dat niet de meest voor de …