Nieuw ‘merk’ poppen: Adora [recensie]

adora-pop-trotse-moedersAdora is een prachtig Amerikaans merk met heel bijzondere levenechte poppen om mee te spelen. Deze pop heeft prachtige blauwe ogen en is heerlijk zacht. Ze heeft heel erg mooie kleertjes aan en ze ruikt heerlijk naar baby poeder. Ze voelt als een echt kindje en is 33 cm groot. Ze kan helemaal in de wasmachine in een kussensloop. Adviesleeftijd 1+

Recensie
Wat was mijn dochter van 8 jaar blij, toen ze de doos met deze pop in handen kreeg. adora-pop-copyright-trotse-moeders-2Ze heeft al een aantal poppen waar ze soms tijden niet naar omkijkt en dan ineens weer heerlijk mee speelt, maar om de een of andere reden viel deze, wat kleinere, babypop enorm in de smaak.

De pop ziet er echt schattig uit en vrij echt. Het lijfje is zacht en voelt lekker aan, de armpjes, beentjes en het hoofdje zijn van afwasbaar materiaal wat wel harder is, maar toch nog knuffelbaar aanvoelt en licht in te drukken is.

adora-pop-copyright-trotse-moeders-1De kleertjes zijn lief en mooi afgewerkt. Ze kunnen ook uit (veel van het spelen met poppen bestaat uit het uit- en weer aankleden) en de pop kan mee in bad.

De Adora-pop heeft op haar kleertjes de naam “Adora” staan. Mijn dochter las het echter als “Abora” en besloot dat dat de naam van deze nieuwe baby ging worden 😉

Ze is met deze pop bezig als een echt ‘poppenmoedertje’. De baby krijgt eten (er zit een flesje bij), er wordt voorgelezen en erg veel geknuffeld. Waar de andere poppen ’s avonds in hun poppenbedjes toegestopt worden, mag ‘Abora’ met haar mee in bed. En ‘Abora’ gaat ook mee in de auto, mee wanneer ze gaat logeren, mee aan tafel en ze mag af en toe ook mee in bad.

adora-pop-copyright-trotse-moeders-4 adora-pop-copyright-trotse-moeders-3

Ze heeft deze pop nu al een hele tijd en hoewel er dagen zijn dat zo ook niet naar deze pop omkijkt, komt deze toch erg vaak tevoorschijn. En na al die tijd, ruikt de pop nog even heerlijk als toen ze net uit de verpakking kwam! Kortom: een aanrader wanneer je kind van poppen houdt!

Deze Adora pop kun je hier bestellen >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

In bad met Ariël

Misschien is het meer een droom voor Trotse Vaders…. een eigen zeemeermin in je bad, …