Pixels – trailer en informatie

969297 - PIXELSIn de nieuwe actie comedy PIXELS wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede.

President Will Cooper (Kevin James) vraagt zijn vriend Sam Brenner (Adam Sandler) om hulp, omdat hij in de jaren kampioen arcade-gaming was. Samen met een team van retro gamers nemen ze het op tegen de aliens om de wereld te redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan).

PXLS_QUAD_LK1_NL

PIXELS is geregisseerd door Chris Columbus. Het scenario is geschreven door Tim Herlihy en Timothy Dowling, naar een verhaal van Tim Herlihy, gebaseerd op de korte film van Patrick Jean. De film is geproduceerd door Adam Sandler, Chris Columbus, Mark Radcliffe en Allen Covert.

PIXELS draait vanaf 20 augustus in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hotel Transylvania 2 [recensie]

De sympathiekste vampierenfamilie is terug van weggeweest! De zaken lopen op wieltjes in Hotel Transylvanië, …

Share
Share