KRE-O Transformers Autobot Jazz

KRE-O Transformers is een 2-in-1 bouwsysteem. Met dit bouwsysteem kun je per pakket 2 verschillende figuren maken. Zo kun je met dit KRE-O Transformers Autobot Jazz pakket kiezen of je een robot wilt maken of een raceauto. Dit bouwpakket is inclusief 2 KREON figuurtjes, namelijk Jazz en een autocoureur.

Recensie
Toen ik deze KRE-O Transformers set voor het eerst zag, dacht ik even dat het omvormbaar was. Maar al snel zag ik duidelijk op de verpakking staan dat het niet omgevormd kan worden. Waarschijnlijk hebben meer mensen dit gedacht, waardoor het nou duidelijk op de verpakking staat. Maar dat is geen probleem. Zelf vind ik dit leuker dan van die omvormbare dingen. Dit omdat ik vind dat als je een ander figuurtje wilt, je deze zelf in elkaar kunt zetten. Ik vind het niet nodig dat je in een handomdraai direct weer een ander figuurtje hebt. Kinderen zijn creatiever bezig als ze zelf steeds weer een nieuw figuurtje moeten maken. Daarbij komt dat ze op deze manier zelf steeds meer ideeën krijgen, wat ze van het bouwsysteem kunnen maken.

Mijn zoon van 6 jaar vindt KRE-O Transformers erg leuk. Hij kan wel uren met dit bouwsysteem bezig zijn. Het leuke eraan is dat hij inmiddels zelf de bouwtekeningen kan lezen. Hierdoor hoef ik hem niet meer steeds te helpen. Dit pakket is ook bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar en dat is te merken aan de bouwtekening. En mijn kind is creatief genoeg om zelf nog andere dingen ervan te maken. Erg leuk om te zien!

De inhoud van dit pakket past op andere pakketten van dit merk, maar ook van andere merken. Dat is dan ook een grote pluspunt! Hierdoor ben je niet genoodzaakt om alles van 1 merk te kopen. Leuk is ook dat er van deze KRE-O Transformers lijn er ook moeilijkere pakketten zijn voor oudere kinderen, zoals de KRE-O Transformers Megatron. Het zal niet gauw vervelen en staat garant voor oneindig speelplezier!

Bestel de KRE-O Transformers Autobot Jazz hier>>
Bestel hier andere KRE-O Transformer producten>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2018: Nintendo Labo – onze mening

Je wordt niet zomaar Speelgoed van het Jaar. Eerst moet je genomineerd worden door de …

Share
Share