Toddler bestek, groots design in kleine handjes

Toddler bestekKleine kinderen willen alles zelf doen, ook zelf eten aan tafel. Met het Toddler bestek lukt ze dat ook! Dit kinderbestek is speciaal ontwikkeld voor de motorische ontwikkeling van kleine kinderen. Door de vorm van het bestek vult het de volledige hand van het kind. Hierdoor is het bestek beter te controleren en kunnen kinderen vanaf 6 maanden goed zelf leren eten.

Het Toddler bestek bestaat uit een vork, mes en lepel die alledrie goed hanteerbaar zijn voor kinderen van 6 maanden tot wel 2 jaar oud. Het oppervlak voelt zacht aan, maar kan niet uit de handjes glijden. Kinderen kunnen met dit bestek goed snijden en prikken, ondanks dat het niet scherp is. Het Toddler bestek kan in de vaatwasser en magnetron en bevat geen schadelijke materialen zoals BpA, Phtalaten en PVC.

Toddler bestek
is niet alleen handig, maar ook erg mooi. Het is ontworpen door Jozefine Bentzen en is een perfecte combinatie van vorm en functionaliteit. Dit innovatieve Deense ontwerp heeft dan ook al twee design awards gewonnen: de Formland Design Award Autumn 2009 en de Red Dot Design Award 2010, wat de meest beroemde designcompetitie ter wereld is.

Toddler bestek
is een aanwinst voor de eettafel. Door het prachtige ontwerp en de luxe verpakking is het Toddler bestek ook heel geschikt als cadeau. Het bestek is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar en kost € 24,95 per set. Toddler bestek is te koop in de webshop van TrotseMoeders.nl>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share