Over haar lijk

Het eerste boek wat ik van Sarah Pinborough las was Wat jij niet ziet. Ik vond het echt heel bijzonder. Het boek wat ik erna las, Belofte maakt schuld, was een heerlijke pageturner. En nu is er Over haar lijk. Ik hoop op de indruk die het eerste boek maakte!


Over haar lijk –  Sarah Pinborough
Paperback, 400 pagina’s, uitgeverij The House of Books

IETS OUDS
Marcie’s affaire met Jason Maddox sleurde haar midden in de wereld van de gegoede klasse. Oud geld, oude vriendjes, oude geheimen. Marcie is deze wereld misschien wel in getrouwd, maar ze zal er nooit echt toe behoren.
IETS NIEUWS
Dan komt Jasons compagnon terug van een reis naar Londen, met een nieuwe echtgenote. Jong, aantrekkelijk, roekeloos… Iedereen raakt in de ban van Keisha. Ook Jason.
IETS DAT JE NOOIT ONGEDAAN KUNT MAKEN
Sommige mensen zouden een moord plegen voor het leven dat Marcie leidt. Hoe ver is ze zelf bereid te gaan om het te behouden?

Mening
Helaas niet de indruk die ik bij Wat jij niet ziet kreeg. Eerder het gevoel zoals bij het tweede boek, het is een prima boek, maar in het ‘middenstuk’ zijn er veel herhalingen en ook veel verwondering over de sterk wisselende gevoelens en gedachten die Marcie voor en over haar echtgenoot heeft. Dat stuk duurt lang, en toch blijft het verhaal intrigerend genoeg om het uit te willen lezen.

Echt spannend wordt het wanneer er iemand vergiftigd wordt. Wie heeft het gedaan? En waarom? En geloof me, dat wil je echt weten na eerst een inkijkje te hebben gehad in de wereld van de “upper class” waar je achtergrond altijd een issue blijft….

Over haar lijk is wederom een fijn boek van Sarah Pinborough, origineel en goed geschreven (en vertaald) en laat me uitkijken naar haar volgende boek.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt… …