Magneetje – gedichtenbundel voor kinderen (en volwassenen)

Dit is echt zo mooi…. wanneer 5 sterren niet al de maximale score was, kreeg dit boek er 6. De gedichtjes zijn werkelijk pareltjes. En zeer geschikt om voor te lezen aan kinderen, maar ook om zelf te lezen. Of op een kaart te schrijven aan iemand die je wilt steunen, of die je lief hebt.

Ik ga geen gedichten hier plaatsen, ik vind echt dat iedereen dit boek zelf zou moeten kopen, of cadeau zou moeten krijgen! Alleen onderstaand gedicht wat in het persbericht stond naar aanleiding van het uitgeven van dit boek door uitgeverij Leopold, geef ik weer:

Het boek is door Milja Praagman zowel geschreven als geïllustreerd. Wat een talent, om dat allebei zo goed te kunnen! Het boek is uitgegeven als hardcover en telt 20 gedichten. De tekeningen hebben mooie kleuren en zijn rustig doordat ze niet “bont” zijn. Ze passen mooi bij de gedichten.

Ik heb een aantal favorieten en laat dit boek in het zicht liggen zodat mensen die hier in huis wonen of op bezoek komen, uitgenodigd worden om een kijkje te nemen.

Op de site Kinderboeken.nl staat een mooi stukje waarin Milja zelf vertelt over haar boek Magneetje. Mooi om te lezen!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Spider-Man: No Way Home [bespreking]

De nieuwste Marvel film, Spider-Man: No Way Home eindigt de Tom Holland Spider-Man trilogy met …

Share
Share