De VipSleeper slaapzakken

SmallVips heeft een unieke slaapzakcollectie in verschillende uitvoeringen. Van een heerlijk koele zomerslaapzak tot een handige 4-seizoenenset. Er is zelfs een speciale uitvoering voor kinderen die een spreid-/gipsbroek dragen! Alle VipSleeper slaapzakken zijn los te gebruiken en in elkaar te ritsen, zodat je zelf de ideale slaapzak in elk seizoen voor jouw kind kunt samenstellen. Doordat alle slaapzakken lange mouwen hebben, blijft je kind altijd gelijkmatig warm tijdens het slapen.

De verschillende uitvoeringen/combinaties:

  • VipSleeper Zomer Bamboe    – koele bamboe-tricot (100% biologisch)
  • VipSleeper Herfst Bamboe     – warme bamboe-fleece (100% biologisch)
  • VipSleeper Herfst Teddy         – warme microfiber fleece
  • VipSleeper 4-seizoenenset     – VipSleeper Herfst + VipSleeper Zomer
  • VipSleeper Winter plus           – VipSleeper Herfst + VipSleeper Herfst

Create your own bag!
Aan de binnenkant van de VipSleeper Herfst zit een extra rits. Hierin kan je eenvoudig een extra VipSleeper slaapzak ritsen. Dit kan bijvoorbeeld de dunne VipSleeper Zomer zijn voor een extra laagje, maar ook een extra herfstslaapzak zodat je een extra warme winterslaapzak krijgt. Net afhankelijk van je persoonlijke wensen en eisen creeer je dus eenvoudig de ideale slaapzak.

Unieke bamboecollectie
SmallVips heeft een unieke bamboe-collectie. Bamboe is 100% natuurlijk en heerlijk zacht & sterk. Daarnaast is bamboe zeer goed ademend en reageert de vezel op temperatuur. Koel in de zomer, warm in de winter. Bamboe neemt daarnaast tot wel 4x meer  (transpiratie)vocht op dan katoen. Daarnaast is Bamboe is anti-bacterieel en hypo-allergeen.

De VipSleeper slaapzakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Van maat 50 t/m maat 176! De VipSleeper slaapzakken zijn verkrijgbaar vanaf € 28,95. Kijk voor meer informatie op www.smallvips.com.

Lees hier onze recensie>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vipsleeper slaapzakken van smallvips

Smallvips is een bedrijf van twee Nederlandse moeders die veel producten ontwikkelen en verkopen op …

Share
Share