Piet Piraat in de diepste Wonderwaterwereld

In  ‘De Wonderwaterwereld Van Piet Piraat’ gaat onze kapitein op ontdekkingstocht met zijn duikschuit. Hij duikt naar de diepste diepten van de wereldzeeën en gaat op zoek naar de meest ongelooflijke vissen en zeedieren: van de gevaarlijke witte haai tot de bultrug, de walvishaai, orka’s, krabben, grappige pinguïns en  tuimelende dolfijnen, stekende kwallen én koraalduivels. Piet Piraat komt ze allemaal tegen en vertelt alles wat hij weet over het fantastische en wondermooie onderwaterleven. De  documentaire (onderwater)beelden die voor dit programma werden gebruikt komen uit gerenommeerde BBC -documentaires als’ Oceans’ en ‘The Blue Planet’ en ‘Planet Earth’. Deze schitterende, leerzame en leuke DVD  is vanaf 27 april verkrijgbaar op DVD en biedt ruim 60 minuten  kijkplezier!

Afleveringen:
1.       Bultrug
2.       Manta
3.       Grote witte haai
4.       Witte walvis &walrus
5.       Orka & zeeluipaard
6.       Dolfijn
7.       Keizerspinguïn
8.       Zeepaard & zeedraakje
9.       Zeeschildpad
10.     Hamerhaai & merlijn

Lees ook:
Stoere brillen van Mega Mindy en Piet Piraat
10 Jaar Studio 100 Zomerfestival
Nieuwe rage: Zoobles (WIN)

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share