NIEUW: Mr. Men EHBO producten

Handig voor op vakantie, onderweg of gewoon voor thuis. De Mr. men EHBO producten laten alledaagse pijntjes van kinderen  als sneeuw voor de zon verdwijnen. De Mr. men E.H.B.O. producten zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld en ontworpen. Ze werken dus goed en zien er tegelijkertijd super schattig uit. De pijn is dus sneller vergeten!

Van een UV horloge tot een handige voorhoofd thermometer. Maar ook speciale pleisters voor brandnetels en insectenbeten (zoals muggen en wespen), verkoelende gel sheets voor bij koorts en misschien wel de beste uitvinding van allemaal: een herbruikbaar coldpack die op een snelle, leuke manier een bult, blauwe plek of andere lichte pijn helpt verzachten. En dat allemaal met de leuke figuren van Mr. Men en Little Miss.

Wil je kennis maken met bijvoorbeeld Mr. Bump (Meneertje Pech), Little Miss Helpful (Mevrouwtje Behulpzaam), Mr. Happy (Meneertje Blij), Mr. Messy (Meneertje Slordig), Mr. Tickle (Meneertje Kietel) of Mr. Sneeze (Meneertje Hatsjoe)? Neem dan snel een kijkje in de webshop van TrotseMoeders.nl>>>

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Gratis Rode Kruis thuiscursus

Behalve Trotse Moeder en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl, ben ik ook vrijwilliger bij het …