De No-Drip ijsjeshouder

Dankzij de No-Drip eten wij de laatste tijd behoorlijk plakvrij onze waterijsjes. Dit handige opvangbakje schuif je om het stokje van de ijslollie en vangt alle ijsdruppels op. De No-Drip is gemaakt van kunststof en kan gewoon in de vaatwasser. De opvangbakjes kunnen makkelijk gestapeld worden en passen door hun kleine formaat in iedere (luier)tas. Ze zijn rond de € 2 per stuk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze zomer wordt er niet meer met ijsjes geknoeid door mijn meisjes. Met de No-Drip kunnen mijn dochters ongestoord genieten van verkoelende ijsjes zonder plakhandjes, plakstoelen, plaktafel, plakshirts, plakvloer, plak…  enzovoort. Nou ja, ook met de No Drip om het stokje blijft het opletten. Het bakje vangt de druppels uitstekend op, zolang  je de ijslollie keurig rechtop houdt. Iets dat mijn oudste dochter van 4 jaar uitstekend afgaat, maar voor mijn wiebelende dochter van 2 jaar is dat soms nog een beetje lastig dus de toetenboeners blijven in de buurt… Nog een nadeel: ze passen helaas alleen om de standaard ijsstokjes. Die wat dikkere van bijvoorbeeld de Magnum weer niet. De vraag is dan natuurlijk wel weer of je die überhaupt aan je peuter of kleuter moet geven.. Maar al met al ideaal om standaard in je tas te hebben zitten als het lekker weer is.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Venco / Red Band ijsjes

Toen het bericht in de media verscheen dat Venco / Red Band enkele van hun …