Een Incredible leuk uitje: Kinepolis Kids Weekend – The Incredibles!

De leukste superheldenfamilie ter wereld is na 14 jaar terug in de Disney-Pixarfilm Incredibles 2! Reden voor Kinepolis om uit te pakken met een Incredible speciaal Kids Weekend op 23 en 24 juni 2018.

Naar de film gaan met het hele gezin is altijd leuk. En de film Incredibles 2 is echt geschikt voor jong (6+) en oud, hij zit voor spanning, actie en humor! Wanneer je kiest voor een bezoek aan een van de mooie Kinepolis bioscopen, maak dan gebruik van hun speciale Kids Weekend aanbieding: voor dezelfde prijs als een ‘gewoon’ kaartje, krijgt je kind allerlei extra’s.

Er zijn doe-dingen in de deelnemende bioscopen, allemaal rondom het Incredibles thema, en ieder kind krijgt wat lekkers. Allemaal voor dezelfde prijs als een gewoon kaartje! Zo kan je kind voorafgaande aan de film al een uur plezier hebben (en kun jij even rustig koffie drinken!)

Algemene informatie
Haal je superhelden-outfit maar uit de kast, want tijdens het Kinepolis Kids Weekend is er naast het bekijken van Incredibles 2 nog allerlei ander leuks te doen. Een gedeelte van de bioscoop is aangekleed in Incredibles 2-stijl; het ultieme decor voor verschillende superheldenspelletjes waarmee kinderen voor of na de film hun energie kwijt kunnen. Ook kan er volop geknutseld, gekleurd en geschminkt worden. Daarnaast krijgt ieder kind een bekertje welkomstlimonade en een leuke verrassing (op=op). Een Incredible leuk uitje gegarandeerd!

Familie vol superkrachten
In het nieuwe avontuur Incredibles 2 staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Praktische info

  • Kids Weekend: Incredibles 2 is op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018 in Kinepolis Almere, Breda, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Hoofddorp (CineMeerse), Oss, Schagen (CineMagnus), Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer
  • Diverse filmvertoningen tussen 10:00 en 17:00 uur (Nederlandstalige versie, in 3D en 2D)
  • Activiteitenprogramma begint 1 uur voor aanvang van de film
  • Duur film: 135 minuten (incl. pauze)
  • Tickets: voor dit weekend gelden de reguliere ticketprijzen! Bestel ze hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …

Share
Share