Kidsproof familyplanner 2014-2015 [recensie]

image
Een handige kalender voor het hele gezin! Werkende ouders, vrijwilligerswerk, sportende kinderen, schoolse verplichtingen, sociale afspraken … Binnen een gezin heeft iedereen zo zijn eigen afspraken en een beetje overzicht is wel handig.

Zo zet ik alle margedagen en schoolse verplichtingen wel in mijn agenda, maar mijn agenda en die van mijn eega matchen helaas niet altijd. En zo staan we van tijd tot tijd weer voor de puzzel hoe we die margemiddag gaan oplossen omdat we allebei eigenlijk een dringende vergadering hebben.

Nu oudste dochter na de zomer naar de middelbare school gaat en ik graag een beetje controle wil hebben op wat zij allemaal doet, is het best handig als haar toetsen ergens vastliggen, zonder dat mijn zakelijke agenda daardoor overstroomt.

imageKortom, de Kidsproof familiyplanner 2014-2015 is een welkome aanvulling om een beetje grip op de logistiek en organisatie van ons gezin te houden. Het is een weekplanner waarop de afspraken van zes personen bijgehouden kunnen worden.

Nog veel praktischer is dat de planner geen gewone kalender is, maar al in september 2014 begint en tot en met december 2015. imageJe kan er een heel schooljaar mee doen en over een jaar ook nog de eerste maanden van het nieuwe schooljaar vast gaan vastleggen. 16 maanden, dat is handig!

De (bekende kidsproof) vormgeving is leuk en vrolijk en aangepast op de seizoenen. imageIn juli zie je andere plaatjes dan in februari en dat maakt de planner gelijk afwisselend en minder saai.

Mijn goede voornemen is deze planner op een centrale plek in huis te bewaren én iedereen te verplichten deze ook goed bij te houden! Niet te veel opschrijven in de hokjes van 2,5 x 3,5 centimeter, maar alleen al weten dat er ‘iets’ is, is vaak al voldoende.Toch?

Moet lukken (hoop ik)!

Kidsproof familyplanner 2014-2015
kalender, handige ringband, 72 pagina’s, Mo’Media
Bestel dit product hier >>>>

 

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Zoete spruiten – 30 kidsproof recepten [recensie]

Niets is leuker dan samen met het gezin te genieten van een heerlijke maaltijd. Dan …

Share
Share