Shainsware armbanden

Shains armbanden zijn vrolijk gekleurde armbanden waar je allerlei iconen in kan stoppen. Van letters tot tekens en beelden in allerlei kleuren. Met de icoontjes die je in de armband plaatst, heb je elke keer een nieuwe unieke armband naar eigen smaak. Kinderen in Amerika lopen al weg met deze armbanden en nu kunnen Nederlandse kinderen ook aan de slag.

Op Shainsware.nl vind je de verschillende armbanden (breed en smal) en vele iconen. Ook zijn er handige starterspakketten waarin een armband en icoontjes in zitten. Dan ben je gelijk klaar om te beginnen! Wil je een statement maken? Moet je iets onthouden? Uiten hoe je je vandaag voelt? Doe het met deze leuke armbanden. Hup, icoontjes erin en klaar ben je. De icoontjes zijn trouwens makkelijk te verwisselen en blijven goed in de armband zitten. Mijn vraag is wel hoe lang dit product leuk blijft. Je naam erin, een keer die van een jongen die je heel leuk vindt of die meidengroep waar je fan van bent. Een paar keer een stoer woord erin en dan…?

shainware armbandenDe armbanden zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Hier ben ik het alleen niet mee eens. Je moet echt wel kunnen lezen en schrijven om hiermee echt leuke dingen te doen. Jongere kinderen kunnen natuurlijk wel willekeurig de icoontjes erin zetten en zo een armband creëren, maar dat verveelt al snel. Ook omdat de armbanden aan de lange kant zijn.

Goed om te weten is dat de armbanden, iconen en de verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen en een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Maar eerlijk gezegd, zijn ze e wel gewoon leuk om te zien. Zeker als je een paar armbanden met elkaar combineert!

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Cool Maker Kumi Kreator – zelf armbandjes vlechten met een ‘machine’ [review]

Oh help, ik vind het er altijd zo enorm ingewikkeld uitzien wanneer ik een pakket …

Share
Share