Première Huisdiergeheimen [verslag]

huisdiergeheimen-premiere-verslag-copyright-trotse-moeders-5Afgelopen winter zagen wij de eerste trailer voorbij komen van de film “Huisdiergeheimen” (The Secret Life of Pets) van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van ‘The Minions’ en ‘Verschrikkelijke ikke’ en waren meteen verkocht … die wilden we zien!!

Zo grappig om te zien hoe huisdieren denken als hun baasjes van huis zijn …

En zondag 17 juli was het dan zover … bij Pathé Arena in Amsterdam ging de rode loper uit !
Het was prachtig weer en het voorprogramma vond heerlijk buiten plaats, voor de bioscoop.

We werden flink verwend; croissantjes, krentenbollen, ijsjes, mini-muffins met filmfiguurtjes erop, zakjes popcorn en limonade …

huisdiergeheimen-premiere-verslag-copyright-trotse-moeders-7

En behalve voor de inwendige mens, zorgden ze ook voor de nodige animatie …

huisdiergeheimen-premiere-verslag-copyright-trotse-moeders-6

De Kidz-DJ was er om de kinderen lekker te laten swingen, er waren mensen om de kinderen te schminken, Pip Pellens verzorgde de presentatie, er was een dansvoorstelling met een HONDJE en zijn bazinnetje.

huisdiergeheimen-premiere-verslag-copyright-trotse-moeders-8

Ook de Nederlandse stemmencast werd aan ons voorgesteld. Niet alle stemacteurs waren aanwezig, maar o.a. Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roue Verveer, Fedja van Huet en Peggy Vrijens waren van de partij. Karin Bloemen, Frank Lammers, Erik van Muiswinkel, Georgina Verbaan en Derek de Lint waren er niet bij vandaag.

huisdiergeheimen-premiere-verslag-copyright-trotse-moeders-3

Na het voorprogramma mochten we over de rode loper naar binnen. De opkomst was groot, zo groot dat de film maar liefst in 4 zalen werd vertoond!

Er moest even iets geschoven worden, zodat we met z’n allen bij elkaar konden zitten, maar het is gelukt. De aandacht van de kinderen werd meteen getrokken door de goodiebags die al klaar stonden op onze stoel haha, daar konden ze alvast iets lekkers uit halen voor de lichten uit gingen …

huisdiergeheimen-premiere-verslag-copyright-trotse-moeders-2

We hadden hoge verwachtingen, door de leuke trailers die we al hadden gezien … en we hebben van de film genoten hoor. Behalve grappig was de film ook ontroerend en spannend.

Het verhaal gaat over wat er gebeurt zodra de baasjes van de dieren de deur achter zich dichttrekken en de dieren alleen thuis zijn. En dan is het gedrag even heel herkenbaar voor de “baasjes” onder ons.

Als Katie, het vrouwtje van Max, op een dag thuis komt met de enorme hond Duke, is het haar bedoeling dat de twee “broertjes” worden. Maar Max is alles behalve blij met zijn komst. Duke pikt zijn mand in, eet zijn eten op en de aandacht van Katie moet ineens verdeeld worden. Hij wil dus graag van hem af, maar zodra ze in het drukke New York in de problemen komen hebben ze elkaar nodig. Samen met hun vrienden beleven ze spannende avonturen in de stad, waardoor Max en Duke toch echte maatjes worden.

huisdiergeheimen-premiere-verslag-copyright-trotse-moeders-9

Vanaf 3 augustus 2016 is Huisdiergeheimen in de bioscoop te zien en vanaf 27 juli draaien er al verschillende voorpremières. Mijn meiden waren blij dat ze de film als eersten mochten zien!

Toen we na afloop de zaal weer verlieten kregen de meiden gewoon NOG een ijsje … en iedereen kreeg van Vitakraft iets lekkers mee naar huis voor hun eigen huisdieren. We werden dus goed verwend …

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …