Hip en handig, de wasmanden van Brabantia

Laundry-Bin-MOOD-03De was doen, weinig mensen zullen het echt leuk vinden. En als je een gezin hebt is het dweilen met de kraan open. Een constante stroom van vuile kleren zorgt dat je wasmand nooit leeg raakt. Er valt niet tegen op te wassen. Een nieuwe wasmand zal het ook niet veel leuker maken, maar kan het je wel wat makkelijker maken. Voor dit artikel nemen we de wasmanden van Brabantia onder de loep.

Een wasmand is vooral een functioneel ding. Toch kan het ook een leuk decoratief accent aan je badkamer of wasruimte geven. Zo’n hippe wasmand van Brabantia staat toch een stuk mooier dan een doorsnee wasmand. En met hun handige functionaliteiten bieden ze ook net dat beetje meer.

Standaardwasmanden
De standaardwasmanden van Brabantia zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten. 35 liter voor wat kleinere gezinnen en 50 of 60 liter voor de grootgebruikers. Je kan kiezen voor stijlvol rvs, maar ook een mooi kleurtje. De ventilatiegaten zorgen dat nare geurtjes zich niet te veel ophopen. In de deksel zit een opening waardoor je eenvoudig je was erin kunt doen.

Screenshot 2015-07-17 at 12.56.46Selector wasmanden
De Selector biedt een handig extraatje die je werk uit handen neemt. Deze wasmand bestaat uit twee compartimenten. Deze kan je gebruiken om bijvoorbeeld je witte en je bonte was te scheiden. Zo hoef het niet meer te sorteren als je de was gaat doen. Dat scheelt je weer in je kostbare tijd!

Screenshot 2015-07-17 at 12.56.29Wastas
Ga je voor hipper dan hip? Dan is een wastas misschien wel iets voor jou. Brabantia heeft twee varianten: een ovale wastas en een rechthoekige wastas. Deze zijn allebei een zeer veel eigentijdse kleuren verkrijgbaar. Een voordeel van een waszak is dat je deze ook gemakkelijk kan verplaatsen door de handgrepen. Superhandig voor je tripje van de wasmachine naar de droogmolen.

Kortom, de wasmanden van Brabantia zijn een lust voor het oog en bieden wat extra’s om het wassen net iets makkelijker te maken. Wil je nog beter de was doen? Lees hier handige tips.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Goede voornemens: eindelijk eens een goede oplossing voor de was vinden!

Het is weer de tijd voor Goede Voornemens. Behalve stoppen met roken, meer sporten en …

Share
Share