Koninklijke première van de nieuwe Disneyfilm Cinderella [verslag]

Zondag 15 maart ging de nieuwste Disney film Cinderella in première. Onderweg naar de prachtige locatie in Rotterdam (het statige Hulstkampgebouw), passeerden we de koets van Assepoester, wat al een bijzondere ervaring was!

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-koets

De locatie was prachtig versierd, het “echte” glazen schoentje was beschikbaar gesteld door Swarovski en voor iedereen van dichtbij te bekijken, de nieuwe collectie van SuperTrash, gebaseerd op de film was uiteraard ook te bewonderen.

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-swarovski-schoen premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-jurk-supertrash-1

Overigens had mijn eigen prinsesje een schitterende jurk uit die collectie aan, lees <hier> wat ze er van vond >>>>

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-6 premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-2

Er was enorm veel lekkers, zowel voor de volwassenen als voor de kinderen, een prachtige loper waar kinderen langs konden om als Assepoester op de foto te gaan met twee lakeien en een andere, schitterend versierde zaal, waar kleine prinsesjes op diverse tronen konden plaatsnemen om (zoals mijn dochter het noemt) “ge-make-upt” te worden.

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-make-up premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-11

Een heleboel andere prinsesjes en een enkel prinsje werden op een podium op een uiterst leuke manier bezig gehouden met een quiz, etiquette regels en een modeshow. Mooi om al die blauwe jurkjes voorbij te zien komen, die ook mijn dochter van de Goede Fee had ontvangen. Later werd op dezelfde catwalk ook de nieuwe collectie van SuperTrash getoond.

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-prinses premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-catwalk-2

En toen was het tijd voor de film. Een andere, grote, zaal was omgebouwd tot bioscoop en daar mochten we eerst genieten van de korte animatiefilm Frozen Fever (klik hier voor de recensie) en daarna van de prachtige nieuwe Disney film: Cinderella!

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-zaal premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-zaal-2

Cinderella is een live action film, uiteraard over het sprookje Assepoester van de gebroeders Grimm, maar dan door Disney omgetoverd tot een magische ervaring om naar te kijken. Klik hier voor een beschrijving van hoe wij als gezin deze film hebben beleefd en om de trailer te bekijken >>>>

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-3

Na afloop werden we verwend met een enorm mooie Disney Goody Bag, met onder andere een schitterende armband van SuperTrash uit de nieuwe collectie en de DVD van Frozen. Binnenkort zal TrotseMoeders middels een winactie een aantal van deze Goodybags als prijzenpakket weggeven! Houd dus goed onze website en Facebook <klik hier> in de gaten!

image003

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share