Prinses Carolina is bevallen van een dochter

Prinses Carolina en haar man Albert Brenninkmeijer hebben een dochter gekregen. Prinses Caroline, dochter van prinses Irene, beviel dinsdag van een meisje. Het is het eerste kindje van Carolina en Albert, die in 2012 trouwden.

Het meisje heet voluit Alaïa-Maria Irene Cécile Brenninkmeijer en krijgt als roepnaam Alaïa-Maria. Het is het zesde kleinkind van prinses Irene. Volgens de RVD maken Alaïa-Maria en haar ouders het goed.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wat een prinses!

Den Haag, 10 juni 2021: de Prinses van Oranje is cum laude geslaagd voor haar …