Nostalgie: samen thee drinken

Screenshot 2014-04-07 at 16.48.01Wie kent het nog uit de eigen jeugd? Even een kopje thee drinken met je moeder wanneer je uit school kwam? Koekje er bij en gezellig even over de dag praten? Heden ten dage zijn er natuurlijk meer werkende moeders dan in onze jeugd, maar een kopje thee hoeft natuurlijk niet direct uit school gedronken te worden. Voor thee is altijd wel een momentje te vinden!

Pickwick heeft een groot onderzoek uit laten voeren onder ouders èn kinderen en daaruit blijkt dat 70% van de kinderen (4 t/m 17 jaar) en 80% van de ouders denken dat samen een kopje thee drinken de sociale band tussen ouders en kinderen zou kunnen verbeteren. Drie kwart van de kinderen zou graag de dag samen met hun ouders willen doornemen onder het genot van een kopje thee, blijkt uit hetzelfde onderzoek.

Omdat veel kinderen zwarte thee te sterk vinden, heeft Pickwick nu een milde variant op de markt gebracht: Mild Black. Deze bestaat voor de helft uit zwarte thee en voor 50% uit oolong thee. Deze mix maakt dat de thee smaakt als “gewone” thee, maar veel lichter en milder is, dus ook heerlijk voor kinderen. Ik heb hem vanmiddag uitgeprobeerd en hij smaakte prima! Pas wel op met hete dranken in de buurt van kleine kinderen en geniet van dit heerlijk kopje thee samen met je kind(eren)!

Screenshot 2014-04-07 at 16.48.01

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Terug naar school: Mepal isoleerfles voor kinderen

De vakantie zit er voor een groot aantal kinderen weer bijna op. Omdat de Corona-maatregels …