1e WNF Bamboeclub speeltuin

In Warmond, gemeente Teylingen, is op 13 april de allereerste WNF-Bamboeclub speeltuin officieel geopend. De WNF-Bamboeclub speeltuin is een fantasierijke speeltuin, gemaakt van duurzame materialen en geïnspireerd op de thema’s natuurbescherming en educatie.

Met de WNF Bamboeclub speeltuin kunnen kinderen van 2 tot 6 jaar zich niet alleen op een veilige manier vermaken met de verantwoorde speeltoestellen, ze komen tegelijkertijd op speelse wijze in aanraking met de bedreigde dieren die het Wereld Natuur Fonds beschermt.

De decoraties zijn afgeleid van de huisstijl van de WNF-Bamboeclub, de kleuterclub van het Wereld Natuur Fonds voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

De WNF-Bamboeclub speeltuin is ontwikkeld in samenwerking met BOER Speeltoestellen. Het concept is ook beschikbaar voor andere gemeenten en organisaties. Met de aanleg van de Bamboeclub speeltuinen steunt de firma BOER tevens het werk van WNF: 10% van de opbrengst gaat naar internationale natuurbeschermingsprojecten van WNF.

Lees ook:
Buitenspeeldag op 1 juni 2011
Tips voor een dagje uit met kinderen
Futureland: Gezinsuitje op de nieuwe Maasvlakte

About Evi

Evliempd@live.nl'

Check Also

Kinderklimaattop 2018: video-verslag door Robin en Fiora

Op Social Media hebben jullie al kunnen zien dat TrotseMoeders.nl aanwezig was bij de KinderKlimaattop. …