KipKep Napper luieretui

Met de KipKep Napper luieretui kan je volgens de makers de luiertas thuis laten. Het is een strak ontworpen luieretui waar drie luiers en een dun pak billendoekjes in passen. Het etui is gemaakt van gerecycled materiaal waardoor de print per Napper kan verschillen. Deze luieretui past in bijna alle handtassen en in het verschoningsmatje van hetzelfde merk.

Ik begon met het vullen van het etui. Er passen inderdaad drie luiers en een pak billendoekjes in. Na bestudering kom ik erachter dat het pakje met doekjes handig achter een gleuf geplaatst kan worden, zodat je de vochtige billendoekjes er één voor één uit kan trekken. Als je de gevulde etui vervolgens dicht vouwt, houd je wel een vrij dik pakket over. De Napper voelt verder goed en stevig aan en ziet er ook gevuld mooi uit.

Over naar de praktijk. Mijn baby is nu 6 maanden en zit daardoor nog echt in de leeftijd dat je soms een paar luiers per uur nodig hebt. Als je veel pech hebt… En met nog meer pech heb, mag je haar ook iedere keer schone kleren aan doen. De luiertas is daarom op dit moment nog echt noodzakelijk. Toch zie ik zeker de mogelijkheden met deze luieretui. Als je jouw kind bijvoorbeeld in een draagdoek draagt, je snel even ergens naartoe gaat of ondertussen gewoon minder luiers per dag nodig hebt. Het is een mooie aanvulling naast je luiertas! Ik ben daarom zeker van plan om dit product te blijven gebruiken. En voor de prijs van € 9,95 hoef je het zeker niet te laten!

About Karlien

karlien171@gmail.com'
Karlien (28), jurist, blije moeder van Lieke (6 maanden) en getrouwd met Johan. Altijd op zoek naar nieuwe vakantiebestemmingen, dol op zwemmen en geniet van filmavonden met vrienden. Op de achtergrond sluimert steeds dat idee voor een wereldreis met man en kind.

Check Also

De grote Kruidvat luier test

Je wilt als Trotse Moeder altijd het beste voor je baby en dat geldt ook …