De mooiste verhalen van Barbapapa

De eerste drie delen van Barbapapa zijn nu gebundeld in een prachtig boek met gewatteerd omslag! In Barbapapa wordt Barbapapa geboren, In Barbapapa gaat op reis vindt Barbapapa zijn vrouw Barbamama, en in Het huis van Barbapapa gaat de inmiddels flink gegroeide familie Barbapapa op zoek naar een huis waar ze wél met z’n negenen in passen. Dit nieuwe huis is als prachtige pop-up te bewonderen op de laatste pagina.

Recensie
Ik heb een Barbapapa fan in huis. Mijn jongste dochter (nu 3 jaar), kende alle namen al voordat ik ze wist. Terwijl ik de verhalen van Barbapapa ook al bij mijn oudere kinderen aan het voorlezen was. Het was zelfs nog erger: ze duidde kleuren eerst aan in Barbapapa karakters voordat ze de kleuren zelf kon benoemen. Zo is maanden lang haar favoriete kleur Barbaranje geweest. Oftewel Barbabientje, oftewel oranje. Bij het horen van de begintune van de filmpjes begint ze te springen van opwinding en het liefste kijkt ze die filmpjes de hele dag.

Je snapt het al… dit boek is bij ons een lot uit de loterij. Bingo! Ze kent de verhalen al, want het zijn de vertrouwde verhalen van de eerste drie boeken. Maar deze zijn gebundeld tot een mooi nieuw boek. Helemaal alleen voor haar. Vindt ze… Gelukkig is er thuis nog geen ruzie over dit boek gekomen. Haar oudste zus mag zelfs de verhaaltjes voorlezen als ik het wel welletjes vind. Pret voor allemaal dus!

De mooiste verhalen van Barbapapa – Annette Tison
Prentenboek, hardcover, 108 pagina’s, gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Sneak Preview: nieuwe serie Barbapapa!

De legendarische animatieserie Barbapapa keert in 2019 terug naar de televisie met een nieuwe 2D-serie …