Een kijkje achter de schermen bij de opnames voor de nieuwe Aliyee clip van K3 [video]

Vloggen is helemaal in. Kinderen kijken graag naar vloggers op YouTube of gaan zelf blogs maken. En K3 blijft daarin niet achter: ze maken regelmatig een vlog waarin ze wat meer van zichzelf laten zien, wat meer “dagelijks leven van K3”.

In onderstaande volg zie je Marthe, Hanne, en Klaasje tijdens een opnamedag voor de clip van hun nieuwste K3 single: Aliyee. De dames hebben het druk, die dag zijn er ook drie optredens!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nieuwe K3-film in de maak: K3 – Dans van de Farao

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu …