Dansen met Dora een groot succes!

De voetjes gingen van de vloer bij de bekendmaking van de release van Nickelodeon Dance voor de Wii en Xbox360 Kinect. Dit nieuwe spel van 2K Play en Nickelodeon zorgt er gegarandeerd voor dat iedereen in de familie mee danst en zingt met hun favoriete Nickelodeon vriendjes. Nickelodeon Dance is de eerste kinderdans game die is voorzien van personages en muziek uit de populaire preschool series Dora, Go Diego Go!, de Backyardigans en The Fresh Beat Band.

“Met dit nieuwe spel van 2K Play komen de favoriete Nickelodeon preschoolseries helemaal tot leven,” aldus Sherice Torres, Senior Vice President. “Kinderen en families kunnen samen met hun favoriete personages op avontuur gaan in een nieuwe interactieve wereld die stimuleert tot actief spelen en die de sociale en cognitieve ontwikkeling bevordert.”

Bij de bekendmaking van de release waren Dora en Shaker, ook wel bekend als choreograaf van de dansprogramma’s So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle, aanwezig om het evenement tot een geslaagd feestje te maken. We begonnen met een dansje op de liedjes van Dora en Diego, met een choreografie verzonnen door HipHop-choreograaf Shaker, om de kids een beetje los te maken. Toen de dans een beetje aan z’n einde bleek te komen kwam de enige echte Dora binnen! Nadat ook Dora ook een dansje gewaagd heeft, komen ze met een verrassing. Een heerlijk stukje Dora-taart!

Toen iedereen zijn of haar buikje rond gegeten had met een stukje heerlijke taart, konden we dan eindelijk beginnen met het testen van het Nickelodeon Dance spel op de Wii, dat goed in de smaak viel. De kinderen hebben zich kostelijk vermaakt! Dus als jouw kind ook zo dol is op de Nickelodeon personages en op dansen, is dit zeker een aanrader!

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Dora (en Boots) in een echte avonturenfilm [trailer]

Wanneer je net zoals ik eindeloos met je kind(eren) afleveringen van Dora hebt gekeken, zul …