Bubblebum: opblaasbare zitverhoger [recensie]

Screenshot 2014-06-29 at 11.50.20Je kent dat wel….. klassenuitje. Of je een stoelverhoger mee wilt nemen. Oma die even met de kinderen naar de kinderboerderij wil waardoor je eerst een halve volksverhuizing aan autostoeltjes krijgt (en bij terugkomst nog een keer). Een leuke fly-drive waarna je  autostoel-verhogers moet huren bij aankomst, voor kosten waarvoor je ook een week extra vakantie bij had kunnen boeken….

BubbleBum biedt uitkomst. Maar dan ook echt, zonder concessies te doen aan de veiligheid. BubbleBum is een opblaasbare zitverhoger die eenvoudig is in gebruik, makkelijk mee te nemen is en ook nog eens lekker zit. Screenshot 2014-06-29 at 11.57.20Ik heb hem uitgetest toen ik met mijn dochter met de auto naar Disneyland Paris ging <zie hier het verslag>.

Een lange autorit en hoewel mijn dochter geen stoelverhoger meer nodig heeft, was het voor haar erg prettig om op “het paarse kussentje”, zoals ze het zelf noemde, te zitten. Ze kon beter uit het raam kijken en zat een stuk steviger en comfortabeler.

Ook is het veilig: De BubbleBum voldoet aan de strenge ECE R44/04 veiligheidsnorm voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Screenshot 2014-06-29 at 11.55.29BubbleBum mag alleen worden gebruikt in combinatie met een 3-punts autogordel. Extra voordeel is dat de gordel die over de beentjes gaat, veel steviger zit door de extra klemmen waar de gordel doorheen gaat.

De zitverhoger is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar met een gewicht van 15 tot 36 kilo en weegt nog geen halve kilo. Wanneer je hem weer leeg laat lopen en oprolt, houd je een klein pakje over wat je eenvoudig in je koffer kunt stoppen.

De BubbleBum zitverhoger kun je (in paars of zwart) via Bol.com kopen, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …

Share
Share