Pieter Konijn babyboek [recensie]

babyboek-pieter-konijn-recensie-trotse-moeders-copyright-1Dit boek vertelt straks het verhaal van jouw baby.Het eerste jaar zit vol belangrijke momenten: de eerste lach, het eerste gebrabbel, het eerste babyhapje.. en natuurlijk de eerste verjaardag!Leg al die momenten vast in dit album. Door het hele boek kun je foto’s inplakken en persoonlijke verhalen opschrijven. In de envelop achterin kun je haarlokjes, groeigrafieken en andere ‘souvenirs’ bewaren. Zo ontstaat er een uniek verslag voor later!

Recensie
Met name het eerste jaar van je kindje zit vol mijlpalen die je graag wilt vastleggen: eerste lachje,  eerste keer omrollen, eerste tandje, eerste hapje…. Hoe je kindje zich ook ontwikkelt, er zijn altijd een heleboel ‘eerste’ gebeurtenissen die je als Trotse Moeder (of Trotse Vader) nóóit meer wilt vergeten.

En hoe leuk is het ook wanneer je kind ‘later’ terug kan zien wanneer het eerste stapje gezet is of wat het eerste woordje was, het blijft leuk om dat soort informatie over jezelf te hebben.

babyboek-pieter-konijn-recensie-trotse-moeders-copyright-4

Als ervaren Trotse Moeder weet ik hoe trots ik was, bij alle drie mijn kindjes, op al die “eerste” mijlpalen. Op het moment dat je kind voor het eerst gaat zitten, denk je dat dat voor altijd in je geheugen gebrand zit. En dat zal ook best, alleen kan ik, als ervaren Trotse Moeder, ook vertellen dat je niet al die onuitwisbare indrukken zomaar weer uit je geheugen krijgt 😉 Vastleggen dus!

babyboek-pieter-konijn-recensie-trotse-moeders-copyright-2

En daar is een babyboek het ultieme hulpmiddel voor. Gewoon aan het eind van iedere week, of na iedere mijlpaal, weer even iets opschrijven zodat het voor altijd vastgelegd is. Het boek helpt ook om extra informatie op te schrijven, dingen waar je misschien niet aan dacht om vast te leggen maar die wel leuk zijn om later terug te zien, zoals welke namen je had verzonnen voor je kindje voordat je tot de definitieve keuze kwam. Ook is er ruimte voor ‘bewaar-dingetjes’ in een handig envelopje achterin het boek.

babyboek-pieter-konijn-recensie-trotse-moeders-copyright-3

Dit Pieter Konijn babyboek is echt prachtig vormgegeven, gewoon rustig gekleurd en met de bekende afbeeldingen die Beatrix Potter heeft gecreëerd. Het boek kan zowel voor jongetjes als voor meisjes gebruikt worden wat het ook een uiterst geschikt cadeautje maakt voor een zwangere of bij een kraamvisite.

Pieter Konijn babyboek
Hardcover, 48 pagina’s, uitgeverij Ploegsma
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Lieke is verliefd [recensie]

Lieke is verliefd op Sam. Ze vertelt het aan niemand. Maar Eva merkt het best! …

Share
Share