NIEUW:leuke armbanden van Bizu

De armbanden van Bizu zijn kleurrijk, speels en zitten boordevol fantasie. Met dit unieke speelconcept kunnen meisjes vanaf 6 jaar hun eigen sieraden maken. Doordat je verschillende kralen, bedeltjes en dierenfiguurtjes kunt combineren kan je elke keer een uniek sieraad ontwerpen.

In het voorjaar van 2012 word dit super leuke sieraad gelanceerd door speelgoedspecialist Spin Master. Een Bizu is een speeljuweel dat je op een haast magische wijze kan omvormen naar een leuk speelfiguurtje: een hippe kat, een trendy zebra, een cool olifantje en nog veel meer. Elke Bizu bestaat uit diverse kralen en bedeltjes die je zelf aan elkaar rijgt. Je kunt de Bizu dragen als een armband, aan je tas of telefoon hangen en je kan er zelfs een ketting van maken.

En er is variatie genoeg er zijn namelijk 50 verschillende Bizu’s om te verzamelen. De dierenfiguurtjes zijn verdeeld over vier thema’s: wild, rock, glam en funky.

Er zijn drie verschillende pakketten. Wil je klein beginnen, start dan met het Single pakket. In dit pakket vind je 7 kralen, 3 extra bedeltjes en een doe- gids. Wie het iets groter wilt aanpakken is er de Deluxe 4 pack. In dit pakket vind je 4 kleurrijke Bizu’s. Met dit pakket is het zelfs mogelijk een ketting te maken.

Als laatst is er ook nog de Style Studio. De Style Studio is een complete playset waar je elke dag plezier aan beleeft. In de opvallende, fuchsiakleurige designtoren zitten alle kralen en bedeltjes mooi opgeborgen. Naast je bedeltjes netjes opbergen, kan je met de Style Studio zelf de kraaltjes mixen en matchen. Draai de verschillende lagen van de toren tot je je eigen ideale samenstelling hebt, druk op de knop bovenaan en de gewenste BIZU kralen rollen zo naar beneden! Zo kun je heel makkelijk je Eigen BIZU ontwerpen!

De prijzen van de pakketten verschillen van €3,99 tot €12,99  je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Van Egypte tot nu: een korte geschiedenis van sieraden

Sieraden door de eeuwen heen Ben je op zoek naar prachtige sieraden, zoals sieraden van …

Share
Share