Ravensburger Knorbal! genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

ravensburger-knorbal-trotse-moedersRavensburger Knorbal! is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 4-5 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Terwijl moeder varken lekker baddert, is er een heftig moddergevecht aan de gang: de modderbal vliegt over en weer en kriskras van de ene big naar de andere. Speelplezier met veel actie, waarbij zowel een snelle reactie als ook behendigheid en gevoel nodig zijn.

De mening van de jury:
knorbal-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moedersKnorbal! is flipperen met varkentjes voor 4 en 5 jarigen. Het spel blijft van het begin tot het eind spannend omdat ieder moment het alarm af kan gaan.

Toelichting pedagoog:
Wat is er fijner om met modder te mogen gooien op moeder varken en dat dan in wedstrijd verband met je vriendjes. Dit spel biedt kinderen veel speelplezier en actie. Je mag gewoon even een beetje vies zijn of worden. Een snelle reactie als ook behendigheid en gevoel van de spelers zijn nodig.

Ravensburger Knorbal!
Bestel dit spel hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Share
Share