2 soorten mensen: kies en bepaal hoe goed je bij elkaar past

2 soorten mensenEn ik maar denken dat ieder mens anders is……. Volgens João Rocha kun je mensen indelen in twee groepen. En daar heeft hij een bijzonder amusant boekje over gemaakt!

Inhoud
2 soorten mensen is een interactieve, visuele persoonlijkheidsquiz en tegelijkertijd een heel leuk spel om samen met een vriend of met je partner te spelen.

Wat voor type ben jij? Mayo op je patat of ernaast? Een opgemaakt bed of “Hoezo, ik slaap er vannacht toch weer in’? Contant betalen of pinnen? En over die wc-rol… Overlangs of onderlangs? Kies en bepaal hoe goed je bij elkaar past.

2 soorten mensen, gemaakt door João Rocha, uitgebracht door Spectrum 2 soorten mensen, gemaakt door João Rocha, uitgebracht door Spectrum

Met deze persoonlijkheidsquiz kom je er snel genoeg achter of jij en je vriend(in)/date/geliefde/echtgenoot/huisgenoot/collega/persoon die je net hebt leren kennen voorbestemd zijn om elkaars soulmate te zijn… of… aartsvijanden.

Mening
Ik kon me bij ‘2 soorten mensen’ niet zoveel voorstellen tot ik de keuze-opties in het boek bekeek: mayonaise over de friet of ernaast, e-reader of papieren boek, handtandenborstel of elektrische. Zo zie je maar, je kunt inderdaad twee groepen mensen maken bij iedere optie! En dan heb ik het nog niet eens over de “toiletrol-ophang-voorkeur” gehad!

2 soorten mensen is een leuk boek om cadeau te geven aan een vriendin of aan mensen die gaan samenwonen / trouwen. Je kunt het als een soort quiz gebruiken om te kijken hoe goed je bij elkaar past. Ik heb het boekje samen met de kinderen doorgenomen. Erg grappig, vooral om bij bepaalde keuzes samen door te praten!

 

Kortom: een verrassend en origineel boekje!

Bekijk op bol.comTwee soorten mensen – João Rocha
Hardcover, 176 pagina’s, uitgeverij Spectrum
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share