Bende van de Korenwolf terug in het theater

Op 4 oktober 2011 ging de familiemusical De bende van de korenwolf- Het geheim van de zoenende gasten in première in het DeLaMar theater en sindsdien is de musical al door vele kinderen met hun ouders bezocht. Allen vonden zij het een spectaculaire show met veel afwisseling. Het is een vlot, humoristisch en af en toe ontroerend stuk over de kinderen en hun oma.

Het verhaal
De ouders van Pepijn, Joost, Eefie en Nina zijn een weekendje weg, en oma heeft de leiding over het hotel. Wanneer een deftige baron in het hotel komt logeren van wie oma vlinders in haar buik krijgt, lijkt het verwachte rustige weekend al snel in een chaos te veranderen. Er verdwijnt eten uit de keuken, en wie sluipt er toch over de gang, midden in de nacht? Dan is er ook nog een meisje uit Pepijns klas verdwenen. Als oma’s ring wordt gestolen, gaat de baron op onderzoek uit. Spookt het in hotel De Korenwolf? Of is er iets heel anders aan de hand?

De musical was al gestopt maar omdat het zo een groot succes was, komen ze in oktober van 2012 weer terug in de theaters. En niet alleen voor kinderen is dit een musical die je gezien moet hebben, ook ouders schieten hierbij regelmatig in de lach. Muziek, dans en zang spelen in deze musical een grote rol, en ook Jacques Vriens zelf, zal deelnemen aan de musical!

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Social Squad maakt er een feestje van in het theater

 3 zeer populaire social creators/TikTokkers Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren nu in …

Share
Share