Heerlijke hapjes uit de hele wereld

Toen we onlangs de verjaardag van de tweeling vierden, stond de tafel weer vol met allerlei salades en lekkere hapjes. Helaas had ik toen nog niet het kookboek Heerlijke hapjes uit de hele wereld, want dan had ik er een heleboel andere hapjes bij kunnen maken, eens iets heel anders!

Informatie
Wil je samen met familie of vrienden gezellig aan tafel zitten zonder te veel voorbereidingswerk in de keuken en toch iedereen verassen met je kookkunst? Dan zijn de heerlijke hapjes uit dit boek een aanrader! Spaanse tapas, Japanse izakaya-hapjes, Russische zakoeski, Griekse en Libanese mezze, Italiaanse antipasti en meer… Met de lekkere en gevarieerde gerechtjes waan je je op wereldreis! Organiseer een etentje in het thema van één land of serveer je favoriete hapjes uit verschillende landen bij het aperitief. Aan jou de keuze!

Buen provecho! Itadakimasu! Buon appetito! Priyatnogo appetita!

Mening
Wat een duidelijk en overzichtelijk boek. Ingedeeld in ‘landen’ waardoor je kunt kiezen voor bepaalde thema’s. Voor mij echter meer een bron voor inspiratie die maakt dat ik zin krijg om ieder weekend de tafel vol te gaan zetten met allerlei verschillende hapjes.

Een pan soep erbij en lekker lang tafelen en genieten met de kinderen. Ook leuk trouwens om de hapjes samen met de kinderen te maken!

Heerlijke hapjes uit de hele wereld is gemaakt door Camille Sourbier en uitgegeven door Deltas uitgeverij als hardcover van 128 pagina’s met veel kleurige foto’s. Bekijk / bestel dit kookboek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …

Share
Share