Twee dagen Dutch Heroes Comic Con 2019 [verslag]

Inleiding
Ik ging met twee vrienden (ook 13 jaar) op 23 en 24 november 2019 naar Dutch Heroes Comic Con (DHCC) Dit is mijn verslag daarvan:

Comic Con
Ik was eerder bij Comic Con geweest maar toen ik weer naar binnen liep besefte ik weer hoe leuk ik Comic Con vond de vorige keer. Hieronder zie je mijn verslag van de eerste keer:

Heroes Dutch Comic Con 2019 [verslag]

Er waren veel mensen die verkleed waren als personages uit hun favoriete serie of game. Sommige zien er echt heel gaaf uit. Er was bijvoorbeeld iemand met een heel goed Ant-Man kostuum en ik zag een heleboel mensen die een personage uit IT of uit Overwatch waren.

Comic Con is heel groot dus iedereen die er komt had wel iets te doen. Er waren verschillende plekken waar een stand met games stond waar je games kon spelen. Er was een ‘free 2 play’ hal waar je games kon spelen.

Er was een hal waar je SUPER veel kon kopen. Als je een game of een serie leuk vindt is er waarschijnlijk een souvenir van. Er was een zwaard van The Legend of Zelda, pistolen van de game Overwatch en nog veel meer. Een van mijn vrienden heeft een heel mooi horloge gekocht van Zelda. Ik zelf heb een game gekocht die ik op Comic Con voor het eerst gezien en gespeeld heb.

Er waren ook plekken waar je kleine dingen kon doen van films of series die nog niet uit waren. Je kan een spelletje doen die te maken heeft met een film. Of op de foto op een plek die voorkomt in een serie. Er is dus HEEL VEEL te doen.

Einde
Dit was mijn verslag over Comic Con. Ik vond het heel leuk. En ik denk dat ik er de volgende keer weer naar toe wil gaan en dat ik alvast ga sparen om dan weer iets leuks te kunnen kopen.

About Dirk Ahles

dirk@familieahles.nl'
Hallo. Ik ben Dirk Ahles. Ik zat op honkbal. Ik zit op freerunnen. Ik heb ook een YouTube kanaal: freerunningTV. Ik ben de zoon van Karina. Ik ben 10 jaar.

Check Also

Wat kun je allemaal met Nintendo Switch Online? Mijn ervaring en mening.

Ik heb een jaar lang Nintendo Switch online gekregen. Dit is mijn recensie daarover. Wat …