Winterfun!

Als het in de herfst en winter koud, nat en guur is, is het voor kinderen niet echt aanlokkelijk meer om buiten te spelen. Maar hoe zorg je er nu voor dat ze niet de hele dag voor de televisie hangen of achter de computer zitten? Winterfun geeft je volop inspirerende ideeën om samen met de kids mee aan de slag te gaan. Van taarten bakken tot knutselen met vondsten uit de natuur. En is het een zachte winterdag? Trek er dan op uit en ga met de kids op ontdekkingstocht in de natuur.

Recensie
In het boek Winterfun! staan veel leuke activiteiten die je samen met je kind kunt gaan doen. De activiteiten zijn heel erg verschillend; ze zijn ingedeeld in 8 groepen.Het zijn niet alleen maar buitenactiviteiten maar ook leuke dingen voor dagen dat je echt niet naar buiten wilt, textiel verven. Dus met dit boek kun je in de winter echt niet gaan vervelen. Leuk om inspiratie op te doen en uit je normale patroon te stappen.

Winterfun! – Dagmar Jeurissen
Doeboek, hardcover, 143 pagina’s, Kosmos Uitgevers

Share

About Pien

info@trotsemoeders.nl'

Check Also

Paard beschermen tegen de kou? Dit moet je erover weten

Je paard tegen de kou beschermen in de winter Wil je je paard beschermen tegen …

Share
Share