Vrolijk pakket van Het Vrolijke Nest!

vrolijke-nest--recensie-copyright-trotse-moeders-4Een tijd geleden werd er wel een héél leuk pakket bezorgd. Er in zaten een heleboel verschillende cadeautjes die door mijn dochter met de voor haar karakteristieke gilletjes geopend werden. Wat was ze enthousiast, en ik ook!

De cadeautjes kwamen van Het Vrolijke Nest. Dit is een leuke webshop waar je allerlei handgemaakte artikelen kunt bestellen, variërend van haarspeldjes of kraamcadeautjes, zoals een handgemaakt baby-dekentje, tot gehaakte koekjes of feestartikelen.

vrolijke-nest-haarspeldjes-bord-recensie-copyright-trotse-moeders-10Wij ontvingen een haarspeldjesbord. Die hebben we al eerder laten zien in een artikel, klik hier voor de uitgebreide bespreking en de foto’s >>>>

Maar we kregen nog veel meer. Een van de andere dingen waar mijn dochter enthousiast over was, was de vlinderpasta, gemaakt van vilt. het-vrolijke-nestje-iconDie pasta heeft al regelmatig in een pannetje in haar speelkeukentje gezeten en haar baby-poppen schijnen het erg lekker te vinden 😉

Verder zat er een mooi gemaakt knisperdoekje in, in een handig formaat waardoor je het ook met een kaart mee kunt sturen om iemand te feliciteren met een baby. Aan het doekje, zitten een paar labeltjes. Baby’s vinden het heerlijk om de stof te voelen, het geluid te horen en de labeltjes vast te kunnen pakken.

Tot slot zat er een mooie haarspeld in, die mijn dochter inmiddels al vaak in haar haar heeft gedaan en die nog steeds even mooi is.

vrolijke-nest--recensie-copyright-trotse-moeders-2 vrolijke-nest--recensie-copyright-trotse-moeders-6

Kortom, het was echt een vrolijk uitpak-feest. Vooral ook omdat alles met net zoveel zorg was ingepakt als dat de cadeautjes gemaakt zijn. Ieder pakjes was een feest op zich, met een mooie strik en een sticker. Ook zat er een persoonlijk kaartje bij waar een hand-gehaakt hartje aan vast zat.

vrolijke-nest-trotse-moeders

Ik was er echt van onder de indruk. Niet alleen van de inhoud van het leuke pakket, maar ook van de manier waarop alles, ook de webshop, zo smaakvol en tot in de details verzorgd is bij Het Vrolijke Nest!

Neem hier een kijkje op de website van Het Vrolijke Nest en laat je verrassen >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share