100% IK.. omdat het nu tijd voor jezelf is

Heeft je leven de afgelopen jaren voornamelijk in het teken van je gezin gestaan? Had jij een leuke, uitdagende baan en heb je die (deels) opgegeven om voor je kinderen te zorgen? Tuurlijk ben je blij met je huidige leven als mama, maar tegelijkertijd ben je óók nieuwsgierig naar wat er op werkgebied allemaal nog mogelijk is.

 • Ben je op zoek naar de juiste werk-privebalans?
 • Sta je met tegenzin op om naar je werk te gaan?
 • Ben je wel echt gelukkig met je beroeps en/of studiekeuze?
 • Leef je van weekend naar weekend?
 • Zou je je graag willen omscholen?
 • Wil je na een periode “eruit”weer aan het werk?
 • Je wilt een nieuwe koers uitzetten maar weet (nog) niet in welke richting?
 • Empowerment; duidelijk zicht op wie je bent, wat je wilt en wat je kunt?

Dan is het tijd voor actie!

Veel moeders gooien (soms uit nood geboren) na de geboorte van hun kind het roer finaal om. Ze worstelen met de vraag wat ze verder willen en kunnen met hun loopbaan. Ze willen wel wat anders, maar ze weten niet zo goed wat en ook niet hoe ze dit het beste kunnen bereiken. De balans tussen werk en privé is als nieuwbakken moeder heel belangrijk. Je prioriteiten liggen anders en sommigen gaan zelfs met tegenzin naar hun werk. En daar wordt niemand vrolijker van en bovendien kost het een hoop energie die je beter voor hele andere dingen kunt gebruiken. Terwijl als je werk doet dat bij je past je er zoveel energie van kan krijgen.

Loopbaanbegeleiding helpt je te ontdekken:

 • Waar je hart ligt,
 • Wat je kwaliteiten zijn,
 • Waar je goed in bent,
 • Wat je wilt.

Door deze inzichten te vertalen naar je huidige situatie kun je de juiste loopbaanbeslissingen maken in de toekomst. Zodat je werk doet dat bij jou en je nieuwe rol en thuissituatie past, wat als een jas om je heen zit. Eerst pas op de plaats maken, een goede basis leggen, is van groot belang om een goede vervolg stap te maken en niet te kiezen voor iets wat je eigenlijk niet meer wilt of bij je nieuwe situatie past.

100%IK kan je helpen met loopbaanbegeleiding. 100%IK heeft inmiddels al heel wat mensen naar tevredenheid naar een andere baan geholpen. Toch is het voor veel mensen nog een drempel om te nemen, terwijl de belasting en veel werkgevers of uitkerende instanties meebetalen.

NU MET KORTING
Speciaal voor TrotseMoeders.nl biedt 100%IK Loopbaanbegeleiding daarom bij een loopbaantraject een gratis intake en genormeerde persoonlijkheidstest van € 100 aan. Zodat jij alvast een goede jumpstart aan je loopbaan kunt geven!

Voor meer info ga naar www.100procentik.nl of neem contact op met info@100procentik.nl.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Prachtige “er-op-uit-actie” van Trust [korting-actie]

Met drie pubers in huis zijn er regelmatig spullen nodig voor “bij de computer”. Gaming …