Later als ik groot ben …

prentenboekeet ik de hele dag bonbons,
vlieg ik naar de maan,
heb ik een roze pony,
is mijn hond een paard,
eet ik tandpasta,
word ik schilder,
bepaal ik wat we gaan eten,
heb ik een koffer met een cijferslot
en draag ik schoenen met hoge hakken.

Welk kind droomt er niet van? In dit kartonboekje van uitgeverij Gottmer staan maar liefst 120 bladzijden vol met al die gekke en minder gekke wensen en dromen. Soledad Bravi heeft een geweldig boek gemaakt voor peuters en kleuters om flink in weg te dromen. Sta er niet gek van te kijken dat jouw kind herhaaldelijk hard moet lachen om de grappige teksten en tekeningen; het spreekt erg tot de verbeelding van kinderen! Daag je kind ook eens uit om zelf te verzinnen wat hij of zij later wilt doen…

Later als ik groot ben is een heerlijk dik, maar handzaam prentenboek met maar liefst 120 pagina’s. Je kan er dus eindeloos in blijven kijken. Door de hippe uitstraling is het ook zeker een onweerstaanbaar cadeau. Een echte aanrader!

Later als ik groot ben – Soledad Bravi
3+, hardcover, 120 pagina’s, Nieuw Amsterdam, € 11,95
Bestellen kan hier>>

prentenboek

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share