VSM, gezond groeien app

De App voor brokkenpilootjes en snotneuzen: VSM Kind Gezond Opgroeien.

De Gezond Opgroeien app biedt praktische informatie over meer dan 100 kwaaltjes bij kinderen vanaf 0 jaar. Ook geeft de app advies bij kwaaltjes die je als ouder zelf kunt oplossen.

Recensie
“We halen onze kracht uit de natuur”, luidt het slogan van VSM, dat klinkt mooi en veelbelovend. Zou de app van VSM dat ook zijn? Daar is natuurlijk maar 1 manier om achter te komen: uitproberen!

De gratis app ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. Het fijnst opzoeken vind ik door middel van de zoekfunctie. Als ze geen VSM oplossing hebben geven ze dat eerlijk toe, als er wel een VSM middeltje is kan je via niet alleen zien welk middeltje je zou kunnen gebruiken maar ook hoe duur het is.  Er wordt niet alleen geprobeerd je een middeltje ‘aan te smeren’, maar ook geven ze meer informatie. Wil je een product kopen dan is er een link naar hun webshop.

Tip: Via hun webshop zijn ook gratis boekjes te bestellen, o.a. de papieren versie van deze app.

Share

About Sandra

tiggelman@msn.com'
Moeder van 6 kinderen: 1. Een meisje van 13. Zit in de tweedeklas van het voortgezetonderwijs en volgt tweetalig het gymnasium. Een bijdehandje. 2. Een jongen van 10. Gaat naar openbaar Daltononderwijs en zit in groep 7. Een dromer. 3. Een jongen van 8. Heeft PDD-NOS (vorm van autisme). Krijgt scholing op een cluster IV school, dat is speciaal onderwijs. Een verkenner. 4. Een jongen van 2. Gaat 1 dag per week naar de creche. Een ondeugd. 5. en 6. Tweelingbroers. Zijn nog baby's. Zij gaan 1 dag per week met nr. 4. naar de creche. De oudste is een driftkikker en de jongste een mak lammetje. Ik ben getrouwd met hun vader en beide zijn we werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn man fulltime en ik 2 dagen per week. 1 dag in de week is papa thuis.

Check Also

VSM Kind Prrrikweg spray [recensie]

VSM Kind Prrrikweg spray verzacht en verkoelt de huid snel bij insectensteken en beten. De …

Share
Share