Band-it Pro

band it pro cover Ik vraag me momenteel een beetje af hoe het nu zit met de populariteit van het loomen. Is het een tijdelijke hype geweest die nu op z’n retour is, of is het vooral een activiteit die in de zomermaanden leuk is en komt het volgende zomer weer terug, of …?

IMG_1029Feit is dat mijn meiden van acht en twaalf er momenteel wat dubbel in zitten. Enerzijds vinden ze het hartstikke leuk en zijn ze blij met ieder loomboek en zakje elastiekjes, anderzijds is er de laatste maanden maar weinig uit hun handen gekomen. Te druk op school?

Wat ik leuk vind aan Band-it Pro is dat het een stapje verder gaat dan de bekende armbandjes en figuurtjes. Althans, dat is wel wat het boek zelf aangeeft, loomen voor professionals.

IMG_1030
Als ik op het deskundige oordeel van mijn oudste dochter mag afgaan (en dat doe ik ook gewoon in dit geval), wordt er nog steeds gebruik gemaakt van de bekende technieken.IMG_1031

IMG_1032Het ‘professionele’ zit hem in de wat meer volwassen uitstraling die de armbanden en andere sieraden hebben. Ook wordt er meer gebruik gemaakt van kralen en bedels met een minder kinderlijke uitstraling. En, weer volgens mijn oudste, deze ontwerpen is ze nog maar weinig (of niet) op internet tegengekomen.

Met de kerstvakantie en de kerstdagen in aantocht is Band-it Pro een leuk boek. Blaas het stof van je loom, schaf elastiekjes in stemmige kleuren aan en maak snel nog wat sieraden voor de komende periode.

Band-it pro – Colleen Dorsey
Bekijk op bol.comDIY, paperback, 48 pagina’s Tirion Creatief
Bestel dit boek hier >>>>

 

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …